Meni Zapri

Projekti

Obveščanje in oglaševanje na velikih digitalnih zaslonih

Med prve aktivnosti v lokalnem okolju, Zavod PROMEDIAMIX ponuja obveščanje o lokalnem podjetništvu, kulturnih dogodkih, informacijah javnega značaja in druga obvestila, ki so na lokalnem področju zanimiva in infromativna.

Veliki digitalni zaslon lokacijsko ustreza vsej zainterisirani skupnosti, tako lokalni, kot tudi turistični, saj je postavljen v strogi center oz. središče kraja Ljubno, kjer je frekvenca mimoidočih in mimovozečih največja.

Ob tem vabimo vse zainteresirane za obveščanje ali oglaševanje storitev, turistične ponudbe, gostinske ponudbe in druge ponudbe s komercialnimi ali neprofitnimi vsebinami.

Ustvarjanje audio vsebin in "podcastov" na zahtevo

Vse več je uporabnikov, ki zaradi svojih obveznosti “zgrešijo” vsebine, ki bi jih zanimale. Zato se vse več producentov audio in video vsebin odloča, da bo ponudil vsebine na zahtevo.

Te vsebine se lahko na zahtevo uporabnika poslušajo ali gledajo v času, ko uporabniku ustreza in niso pogojene s programom nekega medija. Zato smo se odločili, da bomo v začetku delovanja digitalnega medija – Radia FLOSAR, ponudili t.i. “podacaste” oz. audio vsebine na zahtevo. Le-te se bodo lahko delile na druga socialna omrežja, kjer bi lahko vsebinsko zanimale tudi druge uporabnike.

Lokalna radijska postaja

Vse več je povpraševanja po podajanju pristnih lokalnih informacij v realnem času, zato smo se odločili, da bomo tekom našega delovanja ustanovili digitalni medij – radio FLOSAR z vsebinami, ki bodo gotovo zanimive za lokalno skupnost sedmih zgornje savinjskih občin, verjamemo pa, da tudi širše.

Naj se sliši!