Meni Zapri

Turizem

Obveščanje preko velikega digitalnega zaslona

Med prve aktivnosti v lokalnem okolju, Zavod PROMEDIAMIX ponuja obveščanje o lokalnem podjetništvu, kulturnih dogodkih, informacijah javnega značaja in druga obvestila, ki so na lokalnem področju zanimiva in infromativna.
Veliki digitalni zaslon lokacijsko ustreza vsej zainterisirani skupnosti, tako lokalni, kot tudi turistični, saj je postavljen v strogi center oz. središče kraja Ljubno, kjer je frekvenca mimoidočih in mimovozečih največja.

Ob tem vabimo vse zainteresirane za obveščanje ali oglaševanje storitev, turistične ponudbe, gostinske ponudbe in druge ponudbe s komercialnimi ali neprofitnimi vsebinami.

 

Opis delovanja in vsebine:

STROKOVNI DIREKTOR in prokurist Zavoda:

“Delovanje takega digitalnega medija je v bistvu enako, kot jih vidite na raznih oglasnih panojih (jumbo plakati) in »bilbordih«, z eno veliko razliko – vse te oglasne deske so statične in ne preveč posrečene za današnji čas. Za uporabnika predstavlja precejšen strošek: najprej oblikovanje oglasa velikega formata, potem strošek tiskanja, nadalje strošek lepljenja in nazadnje še strošek zakupa oglasnega prostora… Omenim naj tudi, da je taka zadeva precej nezanimiva po nekem času, saj se vsebina ne spreminja in ostaja enaka tudi po več mesecev ali celo leto. Zato mimoidoči po nekem času oglasa sploh ne vidijo več.

Pri digitalnem oglaševanju pa je stvar preprosta: oblikovno in predvajanje je lahko dinamično, spreminjajoče na določeno obdobje, kar ne predstavlja nobenega večjega stroška za tistega, ki bi želel obvestiti lokalno in drugo javnost. Oglas je poleg ostalih digitalnih vsebin viden vsaj 50x dnevno od 10-12 sekund oz. po dogovoru.

Naj omenim, da je mogoče ustvariti dnevne menije za malice in ponudbo drugih stvari, ki jih ponujajo gostinski obrati in ponudniki hrane, slaščic, sladoleda ali samo tekoče osvežitve, razne akcije ipd. Seveda je tukaj še dodatna vrednost novosti ter privabljanja pogleda na precej mobilni lokaciji.

V vsebini se bodo vrtele tudi druge uporabne informacije lokalnega značaja, vremenske napovedi, novice od doma in sveta ter druge multimedijske vsebine, ki bodo dodatno popestrile prvo načrtovano digitalno točko.”