Meni Zapri

KULtura

Glasbeno – tehnična izvedba kulturnih in drugih prireditev (ozvočitev, osvetlitev, vizualna podpora)

Močno sodelovanje z lokalnim Kulturno-umetniškim društvom MIX, se odraža na celoviti ponudbi glasbeno – tehnične izvedbe kulturnih in drugih prireditev.

Ponujamo ozvočevanje dogodkov, pa naj gre za prireditve kulturne, gospodarstvene ali turistične vsebine. Ponujamo od osnovnih postavitev govorniških in manjših ozvočenj, do velikih ozvočenj za prireditve na prostem – tudi do 1000 ljudi.
Ob tem lahko ponudimo profesionalnega ozvočevalca oz. tonskega tehnika.

Ob prireditvah je nepogrešljiva tudi osvetlitev in vizualni lučni in drugi efekti, ki sovpadajo z vsebino dogodka. Ob tem se ponuja bela ali barvna osvetlitev v dvoranah ali na prostem, popestritev z meglo in drugimi show efekti.

Izvajanje glasbenih storitev glasbenih skupin oz. zasedb

Video snemanje prireditev in dogodkov

Ponujamo celovito video produkcijo na dogodku. Naj gre za koncert, kulturno ali drugo prireditev, poroko, poslovno srečanje ali drug dogodek, ki ga želite za spomin, arhiv ali poslovno predstavitev.

Ponujamo celovit authoring, medije (DVD, USB ključ), želen format zaključnega videa, ter in razmnoževanje medijev.

Audio in video montaža, presnemavanje

Vse več je video in audio formatov, na katerih imamo veliko “spominov” in arhivske posnetke, bodisi poroke, rojstnega dne, poslovnega dogodka in drugih vsebin, ki bi jih radi zavarovali in pretvorili iz analognega v digitalni zapis – predvsem iz starih VHS kaset in raznih drugih trakov, na katerih so dragoceni zapisi.

Vse stare posnetke vam pretvorimo v digitalne zapise, naj bo video ali audio.

Na željo vam zmontiramo več različnih video posnetkov v en celovit in urejen posnetek, ki ga uredimo tudi z efekti, nadgradnjo audio zapisa, podnapisi in drugo grafiko, ki bi nadgradila posnetek.

V enaki meri zmontiramo tudi audio posnetke, ki bi jih želeli uporabiti na poroki, za poseben ples, glasbeno, kulturno ali plesno točko, poslovni dogodek ali podobno.

Organizacija kulturnih prireditev

Organiziramo kulturne in druge prireditve, na željo naročnika ustvarimo tudi scenarije za vsebinsko izvedbo dogodka.

Vsebinska izvedba kulturnih prireditev

Ob organizaciji prireditve lahko ponudimo tudi vsebinsko izvedbo prireditve v okviru glasbene, glasbeno-tehnične izvedbe, video snemanja ali vodenja dogodka z moderatorjem.

Tonski studio

Ob ponudbi celovite audio video produkcije, ponujamo tudi storitve tonskega studia, v katerem lahko posnamete svojo najljubšo skladbo, odpojete nejlepšo vokalno balado ali posnamete promocijski posnetek za predstavitev na radijskih postajah ali prireditvah.

Authoring, masovno razmnoževanje ter tiskanje medijev (DVD, CD, USB)

Vse formate audio in video produkcije primerno “zapakiramo” v primeren format ter shranimo na primeren medij.

V kolikor bi potrebovali več kopij svojega projekta, vam nudimo profesionalen tist in masovno razmnoževanje medijev (DVD, USB ključ).